En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri strüktürlırken genişliği konutlarda 80cm, topluma belirgin strüktürlarda 120cm, güçlü katlı büro binalarında 90cm genliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları makroliği 180cm’den az olmamalıdır.

Bununla birlikte, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen farklı bir faktör de kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri ekseriyetle çelik yahut tuzaküminyum gibi dayanıklı malzemelerden

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve vesair dinamikların yangın veya rastgele bir ivedili hâlet sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme sahip, örgülması ıztırari, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada mahal almaktadır.

Yangın kapısı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o bugün muktezi koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Mono blok beden bünyesı grup sistemi veya panik pas sisteminin kilidin mideinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile katkısızlanmaktadır.

Olası yangın veya herhangi bir tehlike yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Tuzaküminyum ya da güçlü malzemeden yapılır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene konum verilir. Kullanma açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Selim yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun kızılınması bâtınin en önemli adımdır.

Bu proje, temelli yönetmeliğe yaraşıklı şekilde planlanır. Ardından itfaiye tasdikını alarak imalat ustalıklemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha güvenilen bir vadi yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı bili alabilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin kucak oluşturur.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tayin etmek midein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Sahanlığın en az enliliği ve uzunluğu, merdivenin rahatliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden yangın kapısı olması şarttır.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı erdemli peklik gösteren malzemelerden dokumalmış olmalıdır. çoğunlukla yangına dayanıklı çelik yahut ilenmeşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page